Follow

Συστήματα Κίνο


Κάθε χρόνο όλο και περισσότερα είναι τα παιχνίδια για τον τζόγο τα οποία μπαίνουν στην ζωή μας.
Αυτό όπως που θα πρέπει να δώσουμε και μεγάλη έμφαση είναι ότι για τα κάθε νέο παιχνίδι που εισάγετε μαζί με αυτό δημιουργούνται και τα συστήματα. Τα συστήματα για το κάθε παιχνίδι είναι μια ευκολία που έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να μπορούν οι παίχτες μέσω αυτών των συστημάτων να μπορούν να κερδίσουν περισσότερα κέρδη.
Βέβαια όπως όλα τα παιχνίδια έτσι και το κίνο έχει και αυτό τα δικά του συστήματα τα οποία θα αναφέρουμε μιας και το κίνο είναι ένας από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια που έχουνε αποκτήσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αρκετούς φίλους που το επιλέγουν για την διασκέδαση τους.

Βασικά συστήματα και στρατηγικές

Πριν όμως ξεκινήσουμε στην αναφορά αυτών των συστημάτων καλό θα ήτανε να σας αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι, το κίνο, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα παιχνίδι τύχης όπως είναι και πάρα πολλά αλλά που έχουν τυχερούς αριθμούς και απλά θα πρέπει να περιμένουμε την κλήρωση των τυχερών αριθμών. Το αναφέρουμε για να μην νομίζετε ότι έχοντας εφαρμόσει τα συστήματα έχετε σίγουρα την επιτυχία. Το πιο γνωστό από τα συστήματα είναι και το Martingale. Το συγκεκριμένο σύστημα βασίζεται σε μια τεχνική η οποία λέει ότι όταν ένας παίχτης χάνει το στοίχημα αμέσως το επόμενο στοίχημα θα πρέπει να είναι διπλάσιο. Εάν ο ίδιος ο παίχτης χάσει και την δεύτερη φορά τότε θα πρέπει να τριπλασιάσει το ποσό στοιχήματος. Αυτό βέβαια δεν σταματάει ποτέ μέχρι ο παίχτης να ρεφάρει τα χρήματα που έχει ήδη χάσει. Για να μπορέσει όμως ένας παίχτης να χρησιμοποιήσει αυτό το σύστημα θα πρέπει να έχει αρκετό χρήμα.

Το επόμενο σύστημα δεν έχει όνομα όπως το Martingale, αλλά είναι και αυτό αρκετά εύκολο προς την χρήση του. Εδώ λοιπόν θα πρέπει απλά να σημειώνουμε κατά την διάρκεια των κληρώσεων τους αριθμούς που εμφανίζονται και έτσι ανάλογα με την συχνότητα να ποντάρουμε τα επικρατέστερα νούμερα.Τέλος, έχουμε και το σύστημα των προσωπικών ημερομηνιών κάθε παίχτη που μπορεί να αποτελέσει και ένα επιτυχημένο κουπόνι.
Share on Google Plus

About Myfoodtastic

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου