Follow

Μαριάντα Πιερίδη: «Φταίω για τον χωρισμό»



Για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Καμενίδη, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία δεν αποποιήθηκε τις ευθύνες της και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

Ήταν δική σου απόφαση ο χωρισμός σας;


«Και ναι και όχι. Κάποια στιγμή, είχαμε αρχίσει να πιεζόμαστε και οι δύο. Είχαμε πει πως θα ξεπεραστεί, αλλά μετά ξεκίνησαν να
χειροτερεύουν τα πράγματα, αντί να καλυτερεύουν. Πιστεύαμε πως απλώς περνάμε μία κρίση, η οποία θα τελείωνε κάποια στιγμή -κάτι, άλλωστε, που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που ζουν για πολλά χρόνια μαζί, είτε είναι παντρεμένα είτε όχι-, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε (συγκινείται). Μάλλον είχε χαθεί αυτό που έχουν τα ζευγάρια μεταξύ τους και υποθέτω πως είχε αρχίσει να γίνεται πιο φιλική η σχέση μας».

-Δεν υπήρχε πια το πάθος;

«Κάποια στιγμή είχε αρχίσει κι αυτό να φθείρεται. Αν και το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι κάτι που μπορώ να καταλογίσω σε μένα ή στον Δημήτρη- γιατί ο Δημήτρης, όπως όλοι όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν, είναι ένας άνθρωπος πολύ παθιασμένος, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του. Απλώς, μάλλον είχαμε σταματήσει να είμαστε “ζευγάρι” και γίναμε λιγάκι “συγγενείς”. Τον Δημήτρη τον αγαπούσα -και τον αγαπώ- πάρα πολύ, που τον νιώθω σαν αδελφό μου! Τόσο πολύ! Αλλά αυτό μάλλον είναι και που έδωσε το τέλος στη μεταξύ μας σχέση ως ζευγάρι».

-Μήπως φταις κι εσύ για τον χωρισμό σας;

«Εννοείται! Φταίω. Ίσως γιατί δεν έδινα αρκετό χρόνο στη σχέση μας, επειδή ήμουν πολύ απορροφημένη στα προβλήματα της δουλειάς, της καθημερινότητας-κάτι που τελικά έκανε κακό στην προσωπική μου ζωή».

-Φταις περισσότερο απ’ τον Δημήτρη;

«Θα έλεγα πως ναι».

ΠΗΓΗ: Down Town Κύπρος
Share on Google Plus

About Myfoodtastic

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου