Follow

Ένας 20άρης… xαίρεται την Κίντμαν!!!






Ερωτικές σκηνές δυνατές και

άγριες ανάμεσα στην
έμπειρη πρωταγωνίστρια και τον πιτσιρικά εφημεριδοπώλη μας ξεσήκωσαν καλοκαιριάτικα…


Εκατομμύρια μάτια έχουν ήδη απολαύσει το νέο τρέιλερ της ταινίας The Paperboy όπου το νέο hot stuff του Χόλυγουντ, ο 24χρονος Ζακ Έφρον κυκλοφορεί κυρίως με ένα λευκό εσώρουχο και χορεύει στην βροχή με την ερωμένη του, Νικόλ Κίντμαν, η οποία για χατίρι του ρόλου της πήρε μερικά κιλά, έβαψε το μαλλί ξανθό και ανακάλυψε τον πιο πρόστυχο, σέξι και δίχως φραγμούς εαυτό της!




«Το σεξ μαζί της ήταν το highlight της ζωής μου. Ήταν όλα όσα ονειρευόμουν. Τσιμπιόμουν κάθε μέρα για να πείσω τον εαυτό μου ότι παίζω μαζί της. Γενικά και ειδικά στις ερωτικές σκηνές. Είναι υπέροχη. Ως γυναίκα και ως άνθρωπος», έχει δηλώσει για την κινηματογραφική τους συνεύρεση ο Έφρον που προφανώς έμεινε κάπως παραπάνω από ικανοποιημένος…




Κι αν η ταινία του Λι Ντάνιελς (σκηνοθέτη του οσκαρικού Precious) δίχασε τους κριτικούς στην πρώτη της προβολή στο φεστιβάλ των Κανών, η Νικόλ Κίντμαν στον ρόλο της μοιραίας γυναίκας χωρίς φραγμούς (φτάνει στο σημείο να αυνανίζεται, να παθιάζεται με τον πιτσιρικά ακόμα και να ουρήσει στο στέρνο του!) κέρδισε από όλους το αυθόρμητο χειροκρότημα.




Η ταινία είναι η κινηματογραφική μεταφορά του βραβευμένου best seller του Πιτ Ντέξτερ και πρωταγωνιστούν επίσης οι Μάθιου ΜακΚόναχι, Τζον Κιούζακ ενώ το στόρι της αφορά έναν δημοσιογράφο, τον Γουόρντ Τζέημς (ΜακΚόναχι) και τον αδερφό του Τζακ (Έφρον), έναν φοιτητή που παράτησε το κολέγιο, οι οποίοι αποφασίζουν να διερευνήσουν την λανθασμένη καταδίκη ενός θανατοποινίτη (Κιούζακ) που βρέθηκε ένοχος για την δολοφονία του σερίφη της περιοχής της Φλόριντα . Η Κίντμαν υποδύεται μια γυναίκα με σκοτεινή πλευρά που γράφει γράμματα στον φυλακισμένο, πείθει τους δύο να ψάξουν την υπόθεση και μετέπειτα συνάπτει σχέσεις με τον Τζακ.




Η ταινία καθυστέρησε να βρει το δρόμο της στη μεγάλη οθόνη γιατί αρχικά οι ρόλοι είχαν δοθεί στους Τόμπι Μαγκουάιρ αλλά και Σοφία Βεργκάρα που αργότερα όμως αποχώρησαν.


Δείτε το νέο  καυτό τρέιλερ της ταινίας:
 
 
 
 
Share on Google Plus

About Myfoodtastic

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου