Follow

Αύξηση παραγωγής διάφορων προϊόντων με την χρήση Ελληνικού ζεόλιθου

Αύξηση παραγωγής διάφορων προϊόντων με την χρήση Ελληνικού ζεόλιθου.

A/A ΕΙΔΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΥΞΗΣΗ (%) ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΖΕΟΛΙΘΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
1
Καλαμπόκι
50,00%
Γέφυρα, Θεσσαλονίκης
2
Σιτάρι
29,00%
Γέφυρα, Θεσσαλονίκης
3
Ρύζι
34,00%
Χαλάστρα, Θεσσαλονίκη
4
Βιολογική Ντομάτα
48-52%
Άσπρο, Εδέσσης
5
Σταφύλι
48-66%
Αγ. Αθανάσιος, Θεσσαλονίκης
6
Ακτινίδια
45,00%
Λιβαδοχώρι, Σερρών
7
Βαμβάκι
17,00%
Λιβαδοχώρι, Σερρών
8
Ανθοφορία Γαρίφαλο
25,00%
Σιδηρόκαστρο, Σερρών




Share on Google Plus

About Myfoodtastic

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου