Follow

Ο περήφανος Vin Diesel ανεβάζει φωτογραφίες από το Fast and the Furious 6

Μπορεί τα γυρίσματα του Fast and the Furious 6 να έχουν ξεκινήσει από τα μέσα του καλοκαιριού, παρ' όλα αυτά ο Vin Diesel περίμενε να φθινοπωριάσει για να δώσει στο κοινό του μια μικρή γεύση από το τι θα δούμε στις αίθουσες.
 
Ο πρωταγωνιστής του Fast and the Furious 6 δε θέλει να κρατά σε αγωνία τους φανς του κι έτσι τους τροφοδοτεί με αποκλειστικές εικόνες από τα γυρίσματα του σετ.  Τις συγκεκριμένες τις ανέβασε την Τρίτη (11/09) στον λογαριασμό του στο facebook, ενώ τις συνόδεψε με το εξής σχόλιο:
"Κάνουμε γυρίσματα στο Λονδίνο. Είμαι περήφανος για το team μας.Ευλογημένος.", ενώ συνέχισε λέγοντας ότι όλα τα μέλη του συνεργείου προσπαθούν να κάνουν τα... μαγικά τους για να πετύχουν το τέλειο αποτέλεσμα.



Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η δράση της νέας ταινίας "Fast and Furious" (δεν έχει πάρει επισήμως τίτλο) θα αφορά μια ευρωπαϊκή ληστεία και έναν αγώνα απέναντι σε μια αντίπαλη των πρωταγωνιστών ομάδα κακοποιών.
Εκτός από τον Vin Diesel, στην ταινία θα δούμε τους Paul Walker, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez και Jordana Brewster.
Το 6ο μέρος της σειράς θα προβληθεί στις 24 Μαΐου στις ΗΠΑ.
Share on Google Plus

About Rafael Kasiouri

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου