Follow

Τι θα δούμε φέτος στις Ελένη Μενεγάκη και Ελεονώρα Μελέτη



Είναι μια κόντρα που δεν έχει τέλος
, αφού η μοίρα και τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών τις φέρνουν συνεχώς τη μία απέναντι στην άλλη. Και μπορεί η Ελένη Μενεγάκη και η Ελεονώρα Μελέτη να δηλώνουν πως στην πραγματικότητα δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν και πως η καθεμία προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της, εντούτοις στο παρασκήνιο οι .....




δύο παρουσιάστριες ετοιμάζονται πυρετωδώς, αφού σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν την καινούργια μάχη τους. Μια μάχη που θα κρίνει πολλά!



Ολα ξεκίνησαν πριν από λίγα χρόνια, όταν η Ελένη Μενεγάκη έφυγε από τον ΑΝΤ1 για να πάει στον ALPHA, και στη θέση της στον «Πρωινό καφέ» βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη. Για μεγάλο διάστημα η μάχη για την τηλεθέαση ήταν σκληρή και αμέσως δημιουργήθηκε ένας… μύθος για τη μεταξύ τους κόντρα. Ωστόσο πέρυσι, που η παρουσιάστρια του ALPHA μετακόμισε στη μεσημεριανή ζώνη, φαίνεται ότι η κόντρα ξεθύμανε. Οταν όμως η διοίκηση του STAR αποφάσισε να μετακινήσει και τη δική του παρουσιάστρια για να κάνει «Μεσημεριανή μελέτη» ο πόλεμος αναζωπυρώθηκε.



Ελεονώρα και Ελένη προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα σχόλια, αναφέροντας σε κάθε ευκαιρία ότι η καθεμία προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της. Βέβαια όπως αποδεικνύεται, οι δύο παρουσιάστριες αποσκοπούν στο ίδιο τηλεοπτικό κοινό και γι’ αυτό, θέλοντας και μη, ο πόλεμος μεταξύ τους θα είναι σκληρός.



Δεν είναι τυχαίο το ότι στο στρατόπεδο της «Ελένης» προσπαθούν να δουν με τι όπλα θα κατέβει στη μάχη η Ελεονώρα για να αποφασίσουν τα δικά τους. Ετσι, προς το παρόν η Ελένη δεν έχει λάβει οριστικές αποφάσεις για την εκπομπή της, περιμένοντας να δει τι καινούργιο ετοιμάζει η Ελεονώρα. Και είναι αλήθεια ότι στο στρατόπεδο της εκπομπής του STAR ετοιμάζουν πολλά!



Η ξαφνική μετακίνησε της «Πρωινής μελέτης» πέρυσι δεν άφησε τα περιθώρια στους υπεύθυνους της εκπομπής να κάάνουν τις αλλαγές που ήθελαν. Φέτος όμως εν όψει της καινούργιας σεζόν θα μπορέσουν να δώσουν στη «Μεσημεριανή μελέτη» το ύφος και τη θεματολογία που θέλουν. Σκοπός τους είναι να «χτυπήσουν» στο νεανικό κοινό, αλλά ιδιαίτερα θέλουν να κερδίσουν τις γυναίκες ηλικίας 15 έως 34 ετών. Δηλαδή περίπου στο ίδιο κοινό που απευθύνεται η Μενεγάκη, αφού η εκπομπή της προσπαθεί να προσελκύσει ιδιαίτερα τις γυναίκες ηλικίας 25 έως 44 ετών.



Ενα από τα όπλα που θα χρησιμοποιήσει η Ελεονώρα σε αυτόν τον πόλεμο θα είναι οι ίδιες οι γυναίκες, αφού θα τις κάνει πρωταγωνίστριες και καλεσμένες της. Μία από τις ενότητες της εκπομπής θα φιλοξενεί νεαρές γυναίκες από όλη την Ελλάδα αλλά και Ελληνίδες που ζουν στο εξωτερικό και έχουν κάποια σημαντική ιστορία για να μοιραστούν με τους υπόλοιπους τηλεθεατές.



Και μη φανταστείτε κάποια… βαριά ιστορία, μια και σκοπός της εκπομπής είναι να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, για να μπορέσουν αυτές τις δύο ώρες οι τηλεθεατές να χαλαρώνουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την ενότητα θα έχει η γνωστή ψυχολόγος Τένια Μακρή. Ακόμη ένα πρόσωπο που προστίθεται στην παρέα είναι η Μαρία Σταματέρη, η οποία με την πείρα της θα ενδυναμώνει τη «Μεσημεριανή μελέτη» με αποκλειστικές συνεντεύξεις από celebrities και ακόμη πολλά θέματα.



ΦΑΡΣΕΣ ΜΕ CELEBRITIES

Αρκετοί stars όμως, εκτός από τις συνεντεύξεις, θα μπουν και ως… συνεργοί της Ελεονώρας στη μάχη, καθώς θα υπάρχει μια καινούργια ενότητα στην εκπομπή με φάρσες. Μόνο που, αντίθετα με ό,τι θα περιμένατε, δεν θα γίνονται φάρσες στους celebrities αλλά με τους celebrities σε τηλεθεατές. Ετσι, για τις ανάγκες της εκπομπής θα βλέπουμε κάποιους stars να στήνουν πλάκες σε ανυποψίαστους τηλεθεατές και οι αντιδράσεις τους θα καταγράφονται από τις κάμερες της εκπομπής.



Οι συγκεκριμένες είναι ορισμένες από τις αλλαγές που πρόκειται να κάνουν οι υπεύθυνοι της «Μεσημεριανής μελέτης» για να κερδίσουν ακόμη περισσότερο νεανικό κοινό. Για τον ίδιο λόγο θα περιοριστεί αισθητά η gossip θεματολογία και θα δοθεί βάρος σε ό,τι συζητά μια παρέα. Και η παρέα της Ελεονώρας, δηλαδή οι Δήμητρα Καλφούντζου, Γιώργος Κασπίρης, Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Φλορίντα Πετρουτσέλι και Σπύρος Σιγούρος, έχουν επιστρέψει με πολύ κέφι στη δουλειά και είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη της τηλεθέασης στη γραμμή που ορίστηκε από τους υπεύθυνους του σταθμού της Κηφισιάς, την παρουσιάστρια και τον αρχισυντάκτη της εκπομπής Θέμη Μάλλη.



Μάλιστα, χαρακτηριστικό των αλλαγών που θέλουν να κάνουν είναι και το καινούργιο σκηνικό, το οποίο είναι γεμάτο γκράφιτι από έναν νεαρό ταλαντούχο και βραβευμένο καλλιτέχνη, τον Αλέξη Μοράλες.



Ωστόσο, στο στρατόπεδο της Κηφισιάς κρατούν και άλλα όπλα στη φαρέτρα τους και σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν όταν βγει στον αέρα η εκπομπή της Μενεγάκη. Αλλωστε, η «Μεσημεριανή μελέτη» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, ενώ η «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη θα βγει στον αέρα τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου.



Αναζητείται ένα πρόσωπο για το παρεάκι της «Ελένης»

Ομως τι ετοιμάζει η Ελένη για την καινούργια τηλεοπτική σεζόν και τι όπλα θα χρησιμοποιήσει για να κατέβει στη μάχη απέναντι στην Ελεονώρα; Αν και στο στρατόπεδο του ALPHA προσπαθούν να εμφανιστούν ήρεμοι, προτάσσοντας μάλιστα ως επιχείρημα ότι στη μάχη που έδωσαν τους τελευταίους μήνες της προηγούμενης σεζόν η «Ελένη» κέρδισε τη «Μελέτη», στο παρασκήνιο προσπαθούν να ανανεώσουν την εκπομπή, ιδιαίτερα σε σημεία που γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή έπασχε.



Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που πριν φύγει για διακοπές, η Ελένη σιγούρεψε ότι τη φετινή σεζόν θα έχει στην παρέα της ένα πρόσωπο που την κάνει να περνά καλά, την Κατερίνα Ζαρίφη. Αλλωστε, αυτό γνωρίζουν πολύ καλά στο κανάλι της Κάντζας ότι είναι από τα μυστικά επιτυχία της παρουσιάστριας, αφού όταν εκείνη περνά καλά, περνάνε καλά και οι τηλεθεατές μαζί της.



Η Ελένη θέλει σιγουριά στον αέρα. Για τον λόγο αυτό, όταν την αισθάνεται με κάποιον από τους συνεργάτες της, σπάνια τον αποχωρίζεται. Ετσι για πολλοστή φορά μαζί της θα είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο για το μεσημεριανό παρεάκι της. Η Ελένη σκοπεύει και έχει ζητήσει από τους συνεργάτες της να φέρουν στο τραπέζι καινούργιες ιδέες που θα επικεντρώνονται στις γυναίκες. Αυτό είναι το κύριο ζητούμενό της. Βέβαια, όλα θα κριθούν και θα αποφασιστούν οριστικά μετά την έναρξη της «Μεσημεριανής μελέτης», ώστε να μπορέσουν να… μελετήσουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της αντίπαλης εκπομπής.



Ετσι, αν και οι δύο παρουσιάστριες θέλουν να προβάλλουν τη… φιλειρηνική στάση τους, θα αναγκαστούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν τον πόλεμο, που όπως πάντα θα έχει νικητή και χαμένο! Και σίγουρα, καμία από τις δύο δεν θέλει να είναι η ηττημένη!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ




i-diadromi
Share on Google Plus

About Myfoodtastic

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου