Follow

Διάσημα δοκιμασμένα & καλοκαιρινά tips ομορφιάς

Τα διάσημα κορίτσια έχουν ένα και κύριο μέλημα: ασχολούνται με την ομορφιά τους
αρκετά γιατί θέλουν πάντα να είναι κούκλες.
Διάβασε παρακάτω ποια είναι εκείνα τα τιπ που τις κάνουν να λάμπουν και ακολούθησέ τα για να δείχνεις πάντα λαμπερή και κούκλα!

Κράτησε την καλοκαιρινή σου λάμψη πολύ περισσότερο: ακολούθησε το κόλπο της Μαρία Μενούνος και διατήρησε πολύ περισσότερο το μαύρισμα σου επενδύοντας στην σωστή ενυδάτωση. Ένα πολύ ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος όπως το body butter διατηρεί το δέρμα σου βαθιά ενυδατωμένο και έτσι το χρώμα σου διατηρείται πολύ περισσότερο χωρίς να χρειάζεται να απλώνεις το μπρόνζερ σου συνέχεια.

Ξέχασε το πιστολάκι & άφησε το μαλακτικό να κάνει δουλειά: το πιστολάκι βγάζει θερμό αέρα πράγμα καταστροφικό για την τρίχα σου και έτσι καλά θα κάνεις τώρα που σκάει ο τζίτζικας να το ξεχάσεις. Για τέλεια μαλλάκια προτίμησε ένα μαλακτικό που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα όπως η Ριάνα και θα δεις τα μαλλιά σου πιο λαμπερά από ποτέ!

Γυαλάδα τέλος: το καλοκαίρι το δέρμα σου έχει την τάση να δείχνει και να είναι πιο λιπαρό και να γυαλίζει συνέχεια πράγμα που σου τη σπάει. Για να περιορίσεις λιγάκι την λιπαρότητα διάλεξε τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα(για κάποια σημεία που δείχνουν έντονα λιπαρά) μια απαλή πούδρα που απορροφά τη λιπαρότητα και θα δεις αμέσως μεγάλη διαφορά όπως κάνει η Μάιλι Σάιρους!

Χειλάκι πετροκέρασο: το καλοκαίρι νιώθεις τα χείλη σου ξερά και αφυδατωμένα και τι φταίει; Ότι δεν τα προστατεύεις! Το αντηλιακό χειλιών δεν είναι καθόλου περιττό αλλά αντίθετα είναι απαραίτητο τις μέρες που είσαι εκτεθειμένη στον ήλιο έτσι ώστε και τα χειλάκια σου να είναι σωστά ενυδατωμένα και απόλυτα σέξι όπως της Κιμ Καρντάσιαν που σίγουρα κάτι ξέρει παραπάνω που δεν βγάινει από το σπίτι χωρίς το αντιηλιακό χειλιών της!
Share on Google Plus

About Myfoodtastic

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου