Follow

Η Gaga και ο Kinney ξανά μαζί!

Η Gaga και ο Kinney ξανά μαζί!Η Lady Gaga δεν άντεξε πολύ μακριά από τον Taylor Kinney ή μακριά από μία "δοκιμασμένη" σχέση! Ίσως πάλι να σκέφτηκε ότι ο 30χρονος ηθοποιός αξίζει άλλη μία ευκαιρία, οπότε γύρισε στην αγκαλιά του!


Ο γοητευτικός Taylor, για να δείξει στη Lady G. πόσο πολύ ενδιαφέρεται για τη σχέση τους, έκανε ένα ολιγοήμερο διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και την ακολούθησε στην Ταϊλάνδη και στη συνέχεια στη Σιγκαπούρη, όπου έδωσε τις φαντασμαγορικές συναυλίες της στα πλαίσια της περιοδείας της στην Ασία.
Όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος, σίγουρα είναι ξανά ζευγάρι, αφού δεν έκρυψαν στιγμή την "έλξη" τους, είτε στο λόμπι του ξενοδοχείου είτε στο ασανσέρ ή στο δρόμο.
Η 26χρονη τραγουδίστρια είχε δηλώσει στις αρχές Μαΐου ότι χώρισε τον Taylor Kinney, λόγω του φόρτου εργασίες και των συνεχόμενων μετακινήσεών της, καθώς θα βρίσκεται σε περιοδεία μέχρι τις αρχές του 2013.
Η αρχή του ειδυλλίου τους ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του video clip “You and I”, όπου εμφανίζεται ο Kinney.
Ευκαιρία να θυμηθούμε το video clip:

Share on Google Plus

About Myfoodtastic

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου