Follow

Πάστορας προτείνει «Άουσβιτς» για τους gay!

Πάστορας προτείνει «Άουσβιτς» για τους gay!

Τι κι αν ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τάχθηκε υπέρ των γάμων των ομοφυλοφίλων κάνοντας τον μάλιστα εξώφυλλο εκτός των άλλων και στο

Newsweek με τίτλο «Ο πρώτος γκέι Πρόεδρος», ένας πάστορας έρχεται να αναστατώσει την ομοφυλοφιλική κοινότητα κι όχι μόνο με τα βάρβαρα λόγια του.




«Ένας τρόπος για να εξοντώσουμε τους γκέι και τις λεσβίες είναι να τους εγκλωβίσουμε σε ένα μεγάλο στρατόπεδο με ηλεκτροφόρο φράκτη 80 ή 160 χιλιομέτρων για να μη μπορούν να βγουν και σε λίγα χρόνια όλοι θα έχουν πεθάνει. Ξέρετε γιατί; Γιατί δε μπορούν να αναπαραχθούν», είπε ο Τσαρλς Γουόρλει σε μια από τις ομιλίες του προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.


Στην ομιλία του στους πιστούς της εκκλησίας Βαπτιστών στην Βόρεια Καρολίνα που καταγράφθηκε σε βίντεο κι αρχικά είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εκκλησίας για να αποσυρθεί λίγο αργότερα, ο πάστορας συνέχισε να επιτίθεται με τον ίδιο βίαιο
τρόπο στους ομοφυλόφιλους.


«Δεν πρόκειται να ψηφίσω ποτέ για κάποιον που σκοτώνει μωρά (αναφέρεται στις αμβλώσεις) και όποιον είναι εραστής ομοφυλόφιλων. Φαντάζεστε πως είναι να φιλά κανείς άνδρα; Κάνω εμετό ακόμα και με τη σκέψη», είπε αποσπώντας μάλιστα χειροκροτήματα και κραυγές θαυμασμού από τους πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί να ακούσουν το κήρυγμά του.


Δεν είναι ο μόνος πάστορας βέβαια που έχει αυτή τη θέση μια και πρόσφατα ο Ρον Μπέιτι της εκκλησίας βαπτιστών στο Γουίνστον-Σάλεμ είχε κάνει λόγο για «απαραίτητες εκτελέσεις όλων των ομοφυλόφιλων». Όσο για τους γάμους ομοφυλόφιλων δε, που φυσικά ήταν εναντίον, είχε δηλώσει ότι «αν τους αφήσουμε να τους εφαρμόσουν δε τους σταματά τίποτα από το να παντρεύουν άνθρωπο με ζώο»!
Share on Google Plus

About Myfoodtastic

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου